ŽUPNE OBAVIJESTI PETA VAZMENA NEDJELJA 14. – 21. svibnja 2017.

BLAGDANI U TJEDNU:

Sv. Matija, ap. – danas

Sv. Ivan Nepomuk – utorak

 

PROSLAVA CRKVENOG GODA – osvrt

Proslava crkvenog goda je završetak i kruna sveukupne priprave počevši od pobožnosti 9. četvrtaka sv. Leopoldu, trodnevnice i na koncu samog goda. Lijep broj vjernika i svećenika slavili su našeg dragog sveca, sv. Leopolda. Krasno je vrijeme, vjerujem, doprinijelo svečanosti i velikom broju hodočasnika. Srdačno zahvaljujem svim župnim suradnicima koji su doprinijeli svečanijem i ljepšem slavlju blagdana. Vjerujem da će naše svetište ubuduće okupljati i veći broj hodočasnika zahvaljujući dobroj promociji i suradnji nas svih.

 

MINISTRANTSKI SUSRET, danas iza večernje svete mise zbog dogovora oko župnog susreta ministranata 20. 05. 2017. te dekanatskog susreta 03. 06. 2017. u Višnjevcu.

 

„ ZLATNA HARFA“ – sudjelovanje našeg župnog dječjeg zbora, 27. 05. 2017.

Na „Zlatnu harfu“ će poći i naš župni dječji zbor. Molim roditelje da se s gđicom Željkom Grgošević dogovore oko prijevoza i dovoza djece iz Vikarijata Osijek, gdje će se susret održavati.

 

XVII. NADBISKUPIJSKI SUSRET INVALIDNIH OSOBA, NJIHOVIH RODITELJA I OBITELJI, 27. svibnja 2017. u Vinkovcima

Ovime pozivam roditelje da prijave svoj članove obitelji za navedeni susret u župni ured, a najkasnije do 25. svibnja kako bismo mogli prijaviti broj sudionika.

 

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA U OSIJEKU – ANIMIRANJE djece VIII. razreda i njihovih roditelja za upis u gimnaziju će biti na susretu u našoj župi, 23. svibnja 2017. u 19.30 sati. Ovime pozivam zainteresirane roditelje i djecu da sudjeluju na susretu.

 

KRŠTENJE OGLAŠAVAJU: Mata Josipović, sin Filipa i Eve r. Tomić;

Tena Benak, kći Stipe i Maje r. Đurinski.

 

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Ernest Valjak – Ivana Kujadin.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *