ŽUPNE OBAVIJESTI 14. NEDJELJA KROZ GODINU 9. – 16. srpnja 2017.

  1. BLAGDANI U  TJEDNU:

Bl. Marija od Propetog Isusa Petković – danas

Sv. Benedikt, Zaštitnik Europe – utorak

Majka Božja Bistrička – četvrtak

Sv. Bonaventura – subota

 

  1. HODOČAŠĆE FRAMA-e – ugošćavanje u našoj župi, 29. i 30. srpnja 2017.

Na Zajedničkoj sjednici župnih vijeća smo se dogovorili da ćemo se pripremiti i ugostiti mlade hodočasnike koji će biti dva dana u našoj župi. Smještaj je osiguran u prostorima NK Tomislav, Livana. Duhovni program će se odvijati u župnoj crkvi; od 15.00 – 22.00 sata u što je uključena sveta misa u 19.00 sati. Na zajednički duhovni program su pozvani svi mladi iz naše župe od 15 – 30 godina. Ručak će imati u NK Tomislavu a večeru u župnim prostorima. Stoga vas molim draga braćo i sestre da nam pomognete financijski ali i materijalno kako bismo i ovaj puta iskazali gostoprimstvo i gostoljubivost. Mladi će svake nedjelje poslije svetih misa prikupljati vaše darove.

 

  1. PROSLAVA SVETKOVINE  GOSPE  KARMELSKE U ĐAKOVAČKOJ  BREZNICI – KARMEL SV. JOSIPA, 16. srpnja 2017.

Trodnevnicom od 13. – 15. srpnja 2017. počinje proslava koja završava u nedjelju, 16. srpnja 2017. večernjom svetom misom koju predvodi mons. dr. Đuro Hranić, nadbiskup metropolit. Svi koji to žele pozvani su na svete mise trodnevnice koje počinju u 19.00 sati. Raspored slavlja možete vidjeti i na plakatima.

 

  1. HODOČAŠĆE U  MARIAZELL, 7. i 8. listopada 2017. – posjet i Bleiburgu

Prijava za hodočašće je u našem župnom uredu i traje do 1. rujna 2017., a cijena prijevoza je 250,00 HRK koje treba uplatiti kod prijave. Drugih 50 EURO, treba uplatiti odmah ili do 1. rujna 2017. Polazak je u subotu u ranijim jutarnjim satima, dolazak u Mariazell, sveta misa i pobožnosti. Spavanje je u hotelskim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama s večerom i doručkom. U nedjelju iza svete mise u Mariazell-u, polazak je za Bleiburg gdje će biti zajednička kateheza i molitva nakon koje je polazak za Hrvatsku.

 

  1. KRŠTENJE OGLAŠAVA: Mateo Pelegrin, sin Luke i Valentine r. Pavlović;

Korina Sikora, kći Miroslava i Tanje r. Balekić.

 

  1. ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Tomislav Buhin i Martina Sivak;

Igor Pranješ i Ivana Jeršek;

Josip Alerić i Ružica Duvnjak.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *