ŽUPNE OBAVIJESTI ČETVRTA VAZMENA NEDJELJA – NEDJELJA DOBROG PASTIRA 22. – 29. travnja 2018.

  1. BLAGDANI U TJEDNU:

Sv. Juraj – ponedjeljak

Sv. Marko – srijeda

Bl. Ozana Kotorska – petak

 

  1. SVIBANJSKE POBOŽNOSTI

Prije svetih misa imat ćemo svibanjske  pobožnosti na uobičajeni način na koje vas sve pozivam, a napose prvopričesnike i krizmanike.

 

  1. „DEVET ČETVRTAKA  SV.  LEOPOLDU“, 26. travnja 2018.

Ovoga nam puta dolaze hodočasnici iz župe Duha Svetoga iz Čepina predvođeni dr. Zvonkom Pažinom, župnikom. Želimo im srdačnu dobrodošlicu u prvo svetište sv. Leopolda u Hrvata kao i zagovor našeg dragog sveca i zaštitnika župe. Kolače će ovoga puta spremiti suradnice iz Cvjetnog naselja i Livane, na čamu im srdačno zahvaljujem.

 

  1. ŽUPNA KATEHEZA je prema rasporedu

     Napose pozivam prvopričesnike i krizmanike da nastave i ovaj tjedan dolaziti na župnu katehezu. Vjerujem da si imamo što reći nakon vrlo lijepih dojmova sa slavlja pričesti i krizme.

 

  1. PRIBLIŽAVA NAM SE PROSLAVA CRKVENOG GODA I OTVORENJE JUBILARNE GODINE

Ovo će biti poseban  događaj za našu župnu zajednicu koja s ponosom slavi jubilej 50. obljetnice postojanja i rada kao i otvorenost svetišta za sve koji hodočaste našem dragom svecu sv. Leopoldu. Ne samo da ćemo otvoriti vrata svetišta za sve koji se vraćaju ili koji će ga po prvi puta pohoditi, nego i vrata svoga srca koje će postati novo svetište susreta Boga i čovjeka. Neka nas dobri Bog blagoslovi a sv. Leopold zagovara da milosrđem i jedinstvom postanemo jedno stado i jedan Pastir.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *