ŽUPNE OBAVIJESTI 27. svibnja – 3. lipnja 2018.- PRESVETO TROJSTVO

  1. BLAGDANI U TJEDNU:

     Sv. Augustin Kenterberijski – danas

Sv. Euzebije i Polion – utorak

     SVETOVINA PRSVETOGA TIJELA I KRVI KRISTOVE – TIJELOVO  – mise su kao svetkovinomTijelovska procesija

Sv. Justin – petak

 

  1. TIJELOVSKA PROCESIJA, 31. svibnja 2018.

Srdačno zahvaljujem animatorima za uređenje sjenica i njihovim pomagačima koji i ove godine žele načiniti prelijepo mjesto za Presveti Oltarski Sakrament kojega ćemo ponijeti našim župnim dvorištem i pokloniti mu se u četiri sjenice. Neka dobri Bog blagoslovi naše zajedništvo i radost.

 

  1. EUHARISTIJSKO KLANJANJE, 7. lipnja 2018.

     Iza večernje mise je euharistijsko klanjanje na temu: Po Mariji k Isusu! Hvala svim animatorima ovog našeg već tradicionalnog klanjanja.

 

  1. ISPOVIJED ŠTOVATELJA PRESVETOG SRCA ISUSOVA,
  2. lipnja 2018. u redovito vrijeme.

 

  1. HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE – PODMILAČJE, 22. – 24. 6. 2018.

     Još je ostalo dva mjesta za one koji žele poći na hodočašće. O još nekim  detaljima hodočašća ćemo biti na vrijeme upoznati: vremenu polaska, slavljima svetih misa, pobožnostima…

 

  1. KRŠTENJE OGLAŠAVA: Aria Iva Šudić, kći Marjana i Ivane r. Repušić.

 

  1. PRVA SJEDNICA  ODBORA  ZA PRIPRAVU PROSLAVE 50. OBLJETNICE ŽUPE, 5. lipnja 2018. u 19.30 sati

     Ovime sazivam prvu sjednicu Odbora koji je osnovan s ciljem; planiranje i provođenje Programa Jubilarne godine te pripravu završne proslave 50. obljetnice župe koju ćemo slaviti 12. svibnja 2019. godine. Svim članovima Odbora želim srdačnu dobrodošlicu, snažno zajedništvo i plodan rad!

 

  1. ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Filip Ivičić – Ivana Mihaljević.

 

  1. ŽUPNI SUSRET MINISTRANATA, 2. lipnja 2018.

Ovime pozivam sve ministrante naše župe na navedeni susret koji će početi u 11.00 sati s programom kojeg smo dogovorili na Vijeću ministranata; okupljanje i motivacija za susret, igre i druženje, ručak, nastavak igara i druženja do popodnevnih sati. I ovaj je susret dio Programa Jubilarne godine koji ima za cilj osnažiti zajedništvo ministranata  i animirati za novo članstvo. Naša župa trenutno ima 41 ministranta! Neka ih sve dobri Bog blagoslovi.

 

  1. SMJEŠTAJ SUDIONIKA ZAVRŠNICE KATOLIČKE MALONOGOMETNE LIGE, 7. – 10. lipnja 2018. u Osijeku

       Ovime molim sve zainteresirane obitelji koji imaju mlade, da se odazovu ovom pozivu organizatora KMNL, te prihvate na smještaj sudionike  Završnice KMNL. Potrebno im je ponuditi: tri noćenja – od četvrtak do subote uključivo; te večeru i doručak prema dogovoru s njima. U nedjelju nakon mise u konkatedrali, sudionici odlaze svojim domovima. Prijaviti se treba u župni ured. Unaprijed zahvaljujem svima koji se prijave za smještaj mladića, sudionika Završnice KMNL.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *