ŽUPNE OBAVIJESTI 23. – 30. PROSINCA 2018.

  1. Važniji datumi u životu župe.

Kanonska vizitacija župe biti će 1. ožujka, u pohod nam dolazi generalni vikar mons. Ivan Ćurić. Zbog kanonske vizitacije premješta se termin slavlja svete krizme na subotu 1. lipnja  i prve svete pričesti na nedjelju 2. lipnja 2019.

  1. Karitativna djelatnost u adventu

Kao i svake godine prikupljali smo prehrambene artikle za božićnu košaricu. Skupili smo lijepu količinu namirnica i potrepština za najpotrebitije. Velika hvala svima moji su darovali i svima koji su posjetili i podijelili prikupljeno. Dragi Bog upisao im u knjigu života.

  1. Zahvala za obveze i darovano

63 obitelji je podmirilo ovaj tjedan svoju godišnju obvezu lukna prema župi.

Lukno je 100.oo kuna godišnje po bračnom paru. To je učinilo dosada 516 obitelji od 1221 koje su uvedene u župnu evidenciju. Hvala im na brizi za župu i župnika.

Ako je netko izgubio župnu knjižicu napraviti ćemo mu novu na osnovu evidencije, ako je netko doselio u župu treba se prijaviti da mu se otvori župna kartica i knjižica, te da ga ubrojimo za blagoslov obitelji i kuća.

 

  1. Ženidbeni navještaj

Ivan Brzica i Ana Kaurinović žele sklopiti ženidbu 29. 12. 2018.

  1. Blagoslov obitelji i kuća

Pred nama je blagoslov obitelji i kuća. Blagoslov započinjemo u četvrtak 27. prosinca od 9.00 sati po priloženom rasporedu na oglasnoj ploči.

Na stolu treba pripraviti raspelo i upaljenu svijeću.

Osijek 23. prosinca 2018.

 

Tomislav Benaković mag. theol.

župnik

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *