ŽUPNE OBAVIJESTI

ŽUPNI URED RADI:
UKOLIKO ŽUPNIK NIJE SPRIJEĆEN
SRIJEDA – PETAK OD 10.30 DO 12.00
I PO POTREBI NAKON SVETE MISE

ISPOVIJED JE OD 18.00 H UTO – PET U VJERONAUČNOJ DVORANI

 

Župna kateheza
Za prvopričesnike kateheza će biti u srijedu u 17.00 sati
Za krizmanike u četvrtak u 20.00 sati (donesite potvrde)

Solidarnosti s crkvom u Ukrajini
Svjesni situacije i vremena u kojem živimo pozvani smo od strane nadbiskupa prikupiti pomoći u namirnicama za prognanike u Ukrajini. Pomogli smo na „prvu“ tako što smo darovali milostinju od Pepelnice a sada smo pozvani u tjednu pred nama prikupiti namirnice koje će se ciljano poslati u Ukrajinu.
Uključimo se u ovu akciju.

 

DEVETNICA I SVETKOVINA SVETOG JOSIPA
Proslavili smo u subotu svetkovinu svetoga Josipa za koju smo se pripremali kroz devet srijeda. Zajedništvo u molitvi i učenju od ovoga tihoga sveca ostavlja utisak u našem biću, našim odnosima i postupcima. Tijekom devetnice posvećeno je i podjeljeno 1578 svetih pričesti (165+153+308+150+146+
149+220+152+135) veliki je to kapital koji treba njegovati i prenositi. Hvala svima koji su sudjelovali a Gospodin neka nagradi naš trud, post, odricanje i žrtvu. Neka dobri Bog blagoslovi a sveti Josip zagovara.

 

KRIŽNI PUT
Križni put molimo petkom u 18.00 sati a zatim je sveta misa i korizmena propovijed. Uz križni put u svetištu pridruženi su oprosti koje molimo za svoje pokojne. Za oprost je potrebno biti na pobožnosti, svetoj misi i izmoliti preporučene molitve.
U pastoralnom centru u Briješču križni put je utorkom u 17.00 sati.

Osijek, 20. ožujka 2022.

Tomislav Benaković
župnik

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *