ŽUPNE OBAVIJESTI 11. NEDJELJA KROZ GODINU 18. – 25. lipnja 2017.

1. BLAGDANI U TJEDNU:
Sv. Alojzije Gonzaga – srijeda
PRESVETO SRCE ISUSOVO – petak – mise u 17.00 i 19.00 sati
Srce Marijino – subota
ROĐENJE SV. IVANA KRSTITELJA – subota – mise u 17.00 i 19.00 sati

2. TIJELOVO – osvrt
Prelijepo vrijeme i prekrasne sjenice, oduševile su vjernike koji su svojim hodom i pobožnošću do četiri sjenice, izrazili svoju vjeru u Presveti Oltarski Sakrament. Svaka je sjenica unikat i prelijepa sama za sebe, ali u nizu, daju prekrasan dojam mara, ljubavi, žrtve i jedinstva naše župne zajednice. Neka dobri Bog blagoslovi sve vrijedne suradnike i njihov rad a zajednicu ujedinjuje i u drugim pastoralnim projektima.

3. FRAMA – hodočašće franjevačke mladeži – gosti u našoj župi, 29. i 30. srpnja 2017.
U dopodnevnim satima 29. VII 2017. mladi bi došli do župne crkve u kojoj bi imali svoj vlastiti program, ručak u župnim prostorima, misu i duhovne nagovore u župnoj crkvi, večeru u prostoru NK Tomislav i noćenje u istom prostoru. U nedjelju, 30. VII 2017. u ranijim jutarnjim satima nastavljaju svoj hod prema drugom odredištu. Draga braćo i sestre, molim vas i ovaj puta da nam pomognete u financiranju objeda za naše goste a suradnice molim da koordiniraju pečenje kolača koje ćemo ponuditi gostima.

4. DOPRINOSI ZA CRKVENE POTREBE – LUKNO I DAROVI ZA CRKVU
Draga braćo i sestre, na sjednici ŽEV-a, razmatrali smo financijsko stanje u našoj župi te uvidjeli da je do kraja svibnja tek 15% obitelji doprinijelo za lukno ili darove za crkvu. Velike nam poteškoće stvaraju režijski troškovi grijanja i hlađenja te zaostajemo u podmirivanju dugova za iste. Stoga vas molimo da nam pomognete tako što ćete redovito darivati za potrebe crkve. Unaprijed srdačno zahvaljujemo, ŽEV i župnik.

5. KRŠTENJE OGLAŠAVA: Eva Kraštek, kći Miroslava i Ane r. Delaš.

6. ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Ivan Blažević – Ilijana Bilušić.

7. PROSLAVA SVETKOVINE PRESVETOG SRCA ISUSOVA – REZIDENCIJA OTACA ISUSOVACA, 23. lipnja 2017.
Svete mise su u 07.00, 09.00 i 19.30 sati. Svi ste pozvani na svete mise.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *