ŽUPNE OBAVIJESTI 02. – 09. srpnja 2017. TRINAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

1. BLAGDANI U TJEDNU:
Sv. Toma, apostol – ponedjeljak
Sv. Ćiril i Metod – slavenski apostoli i suzaštitnici Europe – srijeda
Sv. Marija Goreti – četvrtak

2. ZAJEDNIČKA SJEDNICA ŽEV-a. ŽPV-a i Odbora za pastoral mladih, 04. VII 2017. u 20.00 sati
Na sjednici ćemo govoriti o izgradnji župne kuće, Hodočasnikom hodu FRAMA-e, godišnjem klanjanju, Danu Domovinske zahvalnosti, proslavi 50 godina od osnutka župe i drugim temama vezanim za život župne zajednice.

3. GODIŠNJE KLANJANJE U ŽUPI, 30. srpnja 2017.
Na sjednici Odbora za liturgiju i molitveni život, dogovorili smo da će klanjanje biti od 11.00 – 11.30 i od 18.30 – 19.00 sati. Liturgijsko pjevanje će animirati župni zborovi a meditacije pojedine skupine. O svemu ćemo još govoriti u narednim župnim obavijestima.

4. UPIS MISNIH NAKANA ZA KOLOVOZ 2017. u slijedeću nedjelju

5. GODIŠNJI ODMOR ŽUPNIKA – zamjena
Za vrijeme godišnjeg odmora u župi će biti redovita zamjena što će činiti oci kapucini, a poštovat će se rad župnog ureda, kako je bilo i do sada

6. LJETNI RASPORED SLAVLJA SVETIH MISA – SRPANJ I KOLOVOZ
Kako je bilo najavljivano, u srpnju i kolovozu, radnim danom su svete mise samo u župnoj crkvu u 08.00 sati, a nedjeljama i blagdanima prema uobičajenom rasporedu.

7. DAROVI VJERNIKA ZA HODOČAŠĆE FRAMA-e – ugošćavanje u našoj župi
Draga braćo i sestre, vaši darovi su nam potrebni radi ugošćavanja mladih hodočasnika. Možete ih dati mladima na izlasku iz crkve ili u župnom uredu. Potrebno će biti prirediti ručak, večeru i doručak. Svaki vaš dar nam je dobrodošao. Srdačno zahvaljujem na svakom daru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *