ŽUPNE OBAVIJSETI 29. NEDJELJA KROZ GODINU 22. – 29. listopada 2017. Misijska nedjelja

 

1. BLAGDANI U TJEDNU:
Sv. Ivan Kapistranski – ponedjeljak
Sv. Dimitrije – četvrtak
Sv. Šimun i Juda Tadej – subota

2. ŽUPNO MJESEČNO KLANJANJE, 09. studenoga 2017. iza večernje mise
Ovo klanjanje organiziraju članovi ŽPV-a iz Briješća. Zbog blagdana – Dušni dan, klanjanje ćemo imati u četvrtak, 09. 11. 2017. iza večernje svete mise. Svi ste pozvani dragi vjernici a napose mladi, prvopričesnici i krizmanici.

3. ANIMIRANJE ZA ČLANSTVO U ŽUPNIM ZBOROVIMA
Sudjelovanje vjernika na liturgijskim slavljima uključuje i pjevanje liturgijskih pjesama kao i zajedničkim molitvama i drugome. Preporučamo da se čim više uključujete u članstvo u župnim zborovima kako biste na taj način doprinijeli svečanijem slavlju ali i osobnom angažmanu koji doprinosi dinamici liturgijskih slavlja. Možete se javiti voditeljima župnih zborova koji će vas rado uključiti u članstvo i od njih ćete saznati nešto više kao npr. vrijeme i termini proba i sl.

4. KRŠTENJE OGLAŠAVA: Ljubica Ćurić, kći Mislava i Ive r. Grubišić.

5. ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Matej Dragun i Elizabeta Vujnovac;
Boris Boris i Biljana Stojić;
Tomislav Kovač i Martina Horvat.

6. SPOMEN HODOČAŠĆE U VUKOVAR I OBILJEŽAVANJE DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA, 18. studenoga 2017.
Svi smo pozvani odati poštovanje i pijetet žrtvama Vukovara te vas stoga pozivam na ovo tradicionalno spomen-hodočašće. Svetu misu u 13.00 sati predvodi mons. Antun Škvorčević, biskup požeški.

7. „DANI KRUHA“ Područne OŠ iz Briješća, 20. listopada 2017.
Bilo je jako lijepo vidjeti našu dječicu raspjevanu i razigranu u našoj kapelici prigodom ove manifestacije. Lica roditelje su se žarila i sjala radošću. Hvala vam svima za ovo lijepo iskustvo neka nas ovakvi susreti zbližavaju i potiči na sebedarje oplemenjeno ljubavlju za zajednicu u kojoj živimo. Hvala organizatorima, učiteljima za predivan program kao i vrijednim majkama koje su nas obradovale lijepim kolačima koje smo blagovali pod svodovima crkve. Lijepo i sunčano vrijeme pojačalo je našu radost i zajedništvo. Neka nas sve dobri Bog blagoslovi!

8. KATOLIČKI KALENDARI se mogu nabaviti poslije svetih misa kao i u uredovno vrijeme župnog ureda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *