ŽUPNE OBAVIJESTI 32. NEDJELJA KROZ GODINU 12. – 19. studenog 2017.

  1. BLAGDANI U  TJEDNU:

     Sv. Jozafat, b. i mč. – danas

Sv. Nikla Tavelić – utorak

Sv. Elizabeta Ugarska – petak

 

  1. SPOMEN – HODOČAŠĆE U VUKOVAR, 18. studenog 2017.

Ovime potičem na spomen-hodočašće u Vukovar, Grad Heroj, sudjelovanje na svetoj misi koju će u 13.00 sati predvoditi mons. Antun Škvorčević, požeški biskup uz sudjelovanje biskupa i svećenika iz cijele Hrvatske.

 

  1. SJEDNICA ŽPV-a, 14. studenog 2017. u 19.00 sati

Ovime sazivam sjednicu ŽPV-a i molim sve članove da se odazovu. Raspravljat ćemo o važnim pitanjima za početak nove liturgijske godine, proslava 50. obljetnice župe, unaprjeđenje liturgijskog prostora, nove inicijative pastoralnog djelovanja i drugo.

 

  1. ŽUPNA KATEHEZA je prema rasporedu. Za vrijeme Došašća nema župne kateheze nego je zamjena za nju sudjelovanje na zornicama.

 

  1. NEDJELJA BRAČNIH  JUBILEJA, 19. studenog 2017.

Svi koji žele svoje obljetnice vjenčanja proslaviti u župnoj crkvi za vrijeme svete mise u 10.00 sati neka se prijave župniku kako bismo mogli dogovoriti detalje proslave. Pozvani su svi koji slave 25 50 ili 60 godina braka da se prijave župniku. U obzir mogu doći i oni koji slav okrugle obljetnice: 10, 20, 30 …

 

  1. BLAGDAN SV.  CECILIJE,  ZAŠTITNICE  PJEVAČA, 22. studenog 2017. (srijeda)  na večernjoj misi u 18.00 sati

Ovo je dan kad na poseban način želimo zahvaliti svim našim dragim pjevačima i njihovim voditeljima koji nam uljepšavaju liturgiju svojim pjevanjem i drugim načinima slavljenja liturgije.

 

  1. NOVA MINISTRANTSKA   LITURGIJSKA  ODIJELA – nabava

Na posljednjoj sjednici ministranata, odlučili smo se za nove male ministrante, nabaviti nova liturgijska odjela za što su nam potrebna sredstva koja molimo da nam darujete na izlazu iz župne crkve. Unaprijed zahvaljujemo u ime svih ministranata!

 

  1. HODOČASNICI IZ  ŽUPE  GRADNIĆI – MOSTAR, smještaj u župi 18. studenoga 2017. na noćenje

Zamoljeni smo smjestiti već poznate goste koji će hodočastiti u Vukovar a bit će ih 50-tak. Molim sve zainteresirane za smještaj da se hitno jave župniku kako bismo gostima potvrdili smještaj. U nedjelju poslije doručka u obiteljima, gosti  odlaze kući. Unaprijed zahvaljujem domaćinima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *