ŽUPNE OBAVIJESTI 5. NEDJELJA KROZ GODINU – Dan života

  1. BLAGDANI U  TJEDNU:

     Sv. Pavao Miki i drugovi mučenici – ponedjeljak

Sv. Skolastika – petak

Bl. Alojzije Stepinac – subota

 

  1. VELIKO NADBISKUPIJSKO  HODOČAŠĆE  U  ZAGREB  I  KRAŠIĆ

Do sada se prijavilo 30 osoba. Cijena putovanja po osobi je 150,00 HRK. Uplatom potvrđujete svoj polazak na hodočašće! Ukoliko bude zainteresiranih, unajmit ćemo i drugi autobus.

 

  1. POČETAK ŽUPNE  KATEHEZE, 4. veljače 2018.

      U utorak, 6. veljače nastavlja se župna kateheza prema redovitom rasporedu kojega možete vidjeti na našim oglasnim pločama kao i na internetskim stranicama. Molim roditelje da obrate pozornost pohađanja svoje djece na župnu katehezu!

 

  1. ČIŠĆENJE ŽUPNE  CRKVE  I  KAPELICE  U  BRIJEŠĆU –

Srdačno zahvaljujem vrijednim članovima naše župne zajednice koji su odvojili vrijeme za ovu stvar te nam uljepšali liturgijski prostor. Neka  Gospodin potakne još više dobrih vjernika i ujedini nas u zajedničkim projektima kako bi naša župna zajednica napredovala i jačala  u svakom dobru.

 

  1. BIOS – seminar za  bračne  parove, Đakovo 17. veljače 2018. u 09.00 sati

Bračno i obiteljsko savjetovalište organizira u Đakovu cjelodnevni seminar na temu:   “Stres i brak“ – način suočavanja sa stresom u braku. Svi koji to žele, pozvan su na seminar.

 

  1. KRŠTENJE OGLAŠAVA: Laura Mihaljević, kći Pave i Katarine r. Kadić.

 

  1. DAN BOLESNIKA, 11. veljače 2018.

Na svetim misama toga dana posebnu ćemo pažnju posvetiti bolesnicima koje možete dovesti na svetu misu radi blagoslova. Običaj je da se toga dana bolesnicima  podijeli i bolesničko pomazanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *