ŽUPNE OBAVIJESTI 6. NEDJELJA KROZ GODINU Dan bolesnika – BDM Lurdska

  1. BLAGDANI U TJEDNU:

Svršetak prvog dijela vremena kroz godinu – utorak

ČISTA  SRIJEDA  – PEPELNICA – zapovijedani post i nemrs – pepeljenje – mise slavimo u 10. 00 i 18. sati u župnoj crkvi te u 17.00 sati u Briješću.

Križni put u župnoj crkvi – petak – moli župnik

 

  1. PREDSTAVLJANJE PRVOPRIČESNIKA, 25. veljače 2018. na misi u 10.oo sati

     Ovime pozivam roditelje i krsne kumove da zajedno s župnom zajednicom slave predstavljanje njihove djece koja postaju sustolnici Kristove gozbe.

 

  1. VELIKO NADBISKUPIJSKO  HODOČAŠĆE U KRAŠIĆ I ZAGREB, 3. ožujka 2018.

Molim sve osobe koje su se prijavile na hodočašće da uplatom troškova prijevoza potvrde svoj polazak u Zagreb. Zadnji rok za uplatu i potvrdu putovanja  je nedjelja, 18. veljače 2018. godine. Do sada se prijavilo 30 osoba.

 

  1. XIII. NABISKUPIJSKI KRIŽNI PUT ZA MLADE, 17. ožujka 2018.

Ukoliko bude više mladih zainteresiranih, organizirat ćemo prijevoz i s drugim župama našeg dekanata. Stalo nam je do toga da naši mladi sudjeluju u križnom putu. Molim mlade da se prijavljuju kako bismo imali približan broj sudionika. Križni put započinje u Valpovačkom dekanatu a završava u Donjomiholjačkom dekanatu.

 

  1. RASPORED MOLJENJA KRIŽNOG PUTA – korizma 2018.

Na oglasnim pločama i internetskim stranicama naše župe imamo raspored moljenja križnog puta. Unaprijed zahvaljujem svim odabranim skupinama koje će moliti ovu dragu pobožnost.

 

  1. PRIMANJE BOGOSLOVA U BOGOSLOVNO SJEMENIŠTE U ĐAKOVO

    Nadbiskupski ordinarijat iz Đakova poziva zainteresirane mladiće koji žele postati svećenici, da se prijave župniku radi savjetovanja oko uvjeta za primanje među kandidate. Dokumente i prijavu treba dostaviti u Đakovo najkasnije do 15. lipnja 2018. godine.

 

  1. KRŠTENJE OGLAŠAVA: Lora Bagarić, kći Domagoja i Maje r. Mrkšić.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *