ŽUPNE OBAVIJESTI ŠESTA VAZMENA NEDJELJA 6. – 13. svibnja 2018.

  1. BLAGDANI U  TJEDNU:

     Dominik Savio – danas

     UZAŠAŠĆE GOSPODINOVO – četvrtak – mise su u 08.30 10.00 i 19.00 sati

  1. LEOPOLD BOGDAN MANDIĆ  – subota – naš crkveni god – mise su u 08.30,        11.00 i 19.00 sati.

 

  1. CRKVENI GOD – OTVARANJE JUBILARNE GODINE,  12. svibnja 2018.

     Za vrijeme svete mise u 11.00 sati, otvorit ćemo Jubilarnu godinu povodom 50. obljetnice osnutka i djelovanja naše župe. Sve vas srdačno pozivam da se okupimo u što većem broju kako bismo u zajedništvu ušli u jubilej i sa sv. Leopoldom postigli milosrđe Božje i osnažili jedinstvo svih vjernika naše župne zajednice.

Simbole Jubilarne godine ćemo unijeti u crkvu, blagosloviti i postaviti na pročelje župne crkve, na ambon i pored oltara.

Procesija s relikvijama sv. Leopolda počinje iza popričesne molitve; iz čuvarice se donese relikvijar i postavi na oltar, okadi se relikvijar, izmoli devetnica sv. Leopoldu te se u procesiji ponesu relikvije. Procesija je izvan župne crkve, a završava blagoslovom vjernika i otpustom kod biste sv. Leopolda ispred župne crkve.

 

  1. TRODNEVNICA, 9. – 11. svibnja 2018.

    Za vrijeme trodnevnice će biti prigodne propovijedi, ispovijed i pobožnost pred relikvijarom sv. Leopolda. Sve vas srdačno pozivam dragi župljani da ne izostavimo ovu duhovnu pripravu za naš crkveni god, a koja je ujedno i uvod u Jubilarnu godinu.

 

  1. DOPRINOS VJERNIKA POKRIVANJU TROŠKOVA JUBILARNE GODINE

    Ovime vas molim da svojim prilozima doprinesete pokrivanju troškova crkvenog goda kao i troškova provođenja pastorlanih projekata tijekom Jubilarne godine. To možete učiniti u župnom uredu. Unaprijed vam zahvaljujem za svaki doprinos proslavi Jubileja!

 

  1. ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Josip Benković i Vladica Rozić.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *