ŽUPNE OBAVIJESTI 6. – 13. SIJEČNJA 2019.

1. Važniji datumi u životu župe.

Kanonska vizitacija župe biti će 1. ožujka, u pohod nam dolazi generalni vikar mons. Ivan Ćurić. Zbog kanonske vizitacije premješta se termin slavlja svete krizme na subotu 1. lipnja  i prve svete pričesti na nedjelju 2. lipnja 2019.  

2. Zahvala za obveze i darovano

31 obitelji je podmirilo ovaj tjedan svoju godišnju obvezu lukna prema župi za 2018. godinu.

Lukno je 100.oo kuna godišnje po bračnom paru. To je učinilo dosada 581obitelji od 1228 koje su uvedene u župnu evidenciju. Hvala im na brizi za župu i župnika.

Ako je netko izgubio župnu knjižicu napraviti ćemo mu novu na osnovu evidencije, ako je netko doselio u župu treba se prijaviti da mu se otvori župna kartica i knjižica, da ga ubrojimo za blagoslov obitelji i kuća.

To možemo učiniti za vrijeme blagoslova kuće i obitelji.

U tijeku je blagoslov obitelji i kuća

3. Upis svetih misa za veljaču

Misne nakane za veljaču upisivati će se od 1. siječnja 2019.

4. Zlatni jubilej župe

Na svetkovinu Marije Bogorodice 1. siječnja 2019. spomenuli smo se 50 godina kako je biskup Stjepan Bäerlieinna molbu župnika mons. Nikole Kerčovaosnovao našu župu.

5. Raduj se cijeli svijete

Nakon večernje svete mise u nedjelju 6. siječnja u župnoj crkvi održati će se božićni koncert povodom zlatnog jubileja župe. Sudjeluju Kutjevački tamburški orkestar, Zbor mladih Eternum iz Županje i Tamburaški ansambl Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka. Dođite.

 Osijek 6. siječnja 2019.

Tomislav Benakovićmag. theol.

župnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *